Pelican Kastellet

Kalkbrænderihavnsgade 3
2100 København Ø
Telefon: 39 75 50 06
[email protected]
Åbningstider - Butikken
Hverdage
09:30 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søn- og helligdage
Lukket
Adgang til opbevaringsrum
Alle dage
05:30 - 22:00

Reserver et rum hos Pelican Kastellet

Fandt du ikke det rum, du søgte?
Vi har størrelser fra 1-30m2 i alle centre. Ring 80 20 70 40 for at høre mere.

Om Pelican Kastellet

Med central placering på Østerbro, tæt på Nordhavn og Østerbro station, er Pelican Kastellet et prisvindende opbevaringscenter, og et af vores mest populære steder at leje opbevaringsrum i København.

Det er nemt at komme til med bil samt offentlig transport, hvilket gør dette center til et ideelt sted at have et depotrum, samtidig med, at virksomheder har mulighed for at opbevare varer m.m. i lokaler op til 50m2. Har du bil, er der også mulighed for at leje parkeringspladser, til dig som pendler.

Vores opbevaringsrum er alle opvarmede og tæppebelagte, således at dine private ejendele står godt beskyttede ved eksempelvis flytning. Der er også 24 timers videoovervågning og du kan altid få personlig betjening.

Opbevaring til netop dit behov

Vi byder på smart og fleksibel opmagasinering, hvor du kan opbevare de ting, du ikke bruger så ofte. Om det er møbler til haven, tøj og sko eller din motorcykel, så har du mulighed for at spare pladsen i hjemmet og kun tage disse ejendele frem, når du har behov for dem. Lej et opbevaringsrum, lager eller en garage - det er helt op til dig og dine specifikke ønsker. Du kan naturligvis opgradere til et større rum eller udskifte det med et lille, alt efter hvad dit behov er på det pågældende tidspunkt.

Du har adgang til dit lager alle dage mellem 05.30-24.00 ved at benytte din personlig adgangskode og lås.

Hvis du mangler flyttematerialer, såsom flyttekasser, tape eller bobleplast, så besøg os i butikken indenfor åbningstiden. Har du brug for en trailer, så kan du låne en hos os helt gratis til din flytning.

Vores dygtige medarbejdere står klar til at rådgive dig, så du hurtigt og enkelt kan komme i gang. Kontakt os for mere information.

Hvorfor Pelican Kastellet?
  • Gode parkeringsforhold
  • Central placering på Østerbro
  • Ideelt for familier i Nordhavn
  • Gratis parkering for kunder
  • Overdækket aflæsningsområde
Afstand
2,5km

Østerbro
Sejrøgade 8
2100 København

Find dit rum Læs mere

Afstand
3,4km

Amagerbro
Vermlandsgade 66
2300 København S

Find dit rum Læs mere

Afstand
4,6km

Nordvest
Hulgårdsvej 131
2400 København NV

Find dit rum Læs mere