Pelican Østerbro

Sejrøgade 8
2100 København
Telefon: 39 75 50 07
[email protected]
Åbningstider - Butikken
Hverdage
09:30 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søn- og helligdage
Lukket
Adgang til opbevaringsrum
Alle dage
05:30 - 22:00

Reserver et rum hos Pelican Østerbro

Fandt du ikke det rum, du søgte?
Vi har størrelser fra 1-30m2 i alle centre. Ring 80 20 70 40 for at høre mere.

Om Pelican Østerbro

Hvor ligger Pelican Østerbro?
Pelican Østerbro ligger centralt placeret i krydset mellem Lyngbyvejen og Sejrøgade, hvilket ligger tæt på både Vibenshus Runddel og motorvejen. Dette gør det perfekt for dem, som bor på Nørrebro, i Nordhavn eller i Hellerup, som samtidig mangler ekstra plads og har behov for et opbevaringsrum i København eller lager tæt på.

Centret har en stor variation af både små og store størrelser rum til opbevaring for private, og endnu større lagerrum til erhverv. Husk, at du har mulighed for at låne en gratis trailer når du flytter dine ejendele til opmagasinering.

Opbevaringsrum uden grænser

Der er ingen grænser for, hvad du kan vælge at opmagasinere hos os. Når du vælger at få opbevaret dine ting, skaber det ro i hjemmet og ro i sindet. Det kan nemlig være med til at give dig overskuddet og et ryddeligt hjem tilbage, som vil få dig til at føle en stor frihed i hverdagen. Og med mulighed for at komme ind til dit opbevaringsrum alle dage mellem 05:30 - 24:00, er dine ejendele altid lette at få fat i.

Vores lagerrum og service er skræddersyede til både private og til erhverv på Østerbro. For det er ikke kun i boligen vi har brug for mere plads. De fleste virksomheder har brug for et lager, hvor deres produkter kan opbevares. Vi har derfor stor erfaring med at få alles behov til at gå i opfyldelse.

Alle vores rum er tæppebelagte og opvarmede, og der er selvfølgelig 24 timers videoovervågning. Desuden har du til enhver tid mulighed for gratis leje af trailer, og mangler du flyttematerialer, så kan du finde alt du har behov for i vores butik, hvor receptionen også er.

Kom forbi til en snak og lad vores erfarne medarbejdere hjælpe dig med at finde den bedste opbevaringsløsning til dig.

Hvorfor Pelican Østerbro?
  • Central placering på Østerbro
  • Idéel for familier i byen
Afstand
2,5km

Kastellet
Kalkbrænderihavnsgade 3
2100 København Ø

Find dit rum Læs mere

Afstand
2,7km

Nordvest
Hulgårdsvej 131
2400 København NV

Find dit rum Læs mere

Afstand
5,6km

Amagerbro
Vermlandsgade 66
2300 København S

Find dit rum Læs mere