Lej parkeringspladser hos Pelican i København

Hos Pelican har du mulighed for at leje din egen personlige parkeringsplads på et af vores mange lokationer i hovedstadsområdet. Se vores priser på de enkelte centre nedenfor og læs mere om de forskellige parkeringsmuligheder.

Få din egen parkeringsplads

Med en privat og sikker parkering hos Pelican kan du trygt parkere din bil, campingvogn, trailer eller motorcykel hos os, så længe du har brug for det. Om du ønsker langtidsparkering eller vil benytte parkeringspladsen dagligt er op til dig.

Parkeringspladserne kan du finde på vores mange parkeringsanlæg ovenfor.

Pas på din bil - lej en parkeringsplads

Flere og flere får biler i storbyen! Det lokker, at man trygt og varmt kan tage bilen, når man skal på job, besøge familien eller lignende, så selvom København traditionelt set er en cykelby, så vokser mængden af biler altså.
De firehjulede køretøjer fylder godt på de mange parkeringspladser rundt omkring i byen og på sidegaderne foran de mange lejligheder, er der trængsel efter kl. 17.00., når majoriteten af den danske befolkning vender retur efter en dag på jobbet. Der er simpelthen ikke plads, og det er de færreste, der har lyst til at køre spejdende rundt i mere end 10 minutter for at lede efter en fri parkeringsplads, og hvad gør man så?

Hos Pelican Self Storage tilbyder vi nu udlejning af parkeringspladser i fem af vores centre i København og omegn. Det betyder, at du kan leje din helt egen parkeringsplads, som er ledig hver gang, du kommer forbi.
Har du en trailer, en campingvogn eller lignende, som du ikke har plads til derhjemme, kan også denne placeres i trygge rammer hos os. Tøv ikke. Kontakt os i dag, og hør mere om de parkeringsmuligheder, vi tilbyder.

Kontakt os for at høre mere