Et depotrum optimerer din plads på en smart måde.

Der kan være mange grunde til, at man har brug for et opbevaringsrum. Hos Pelican Self Storage tilbyder vi depotrum i mange forskellige størrelser og til forskellige priser. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde netop det rum, som du har brug for.

Oplev et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage

Find det rum, som passer lige dig.

Se vores rumSe erhvervsløsninger

Du finder os her

Vi har 12 centre i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Læs om fordelene ved opbevaring af dine ting hos os.

Hvor skal jeg gøre af de overskydende møbler, der fylder hele vores kælderrum? Min reol, den lille bænk og det fine skab, som jeg har arvet? Det flotte klaver som jeg ikke har tid til at spille på? De gamle dæk til bilen? Og hvad med kassen med gammelt tøj, som jeg har lovet min datter, når hun bliver stor?

Der kan være mange grunde til, at du pludselig står i en situation, hvor pladsen i hjemmet er blevet for trang til alle dine ejendele, og du har brug for smart og billig opmagasinering i en kort eller længere periode.
Måske er du og din kæreste lige flyttet sammen. Måske er familien blevet udvidet. Måske har håndværkere overtaget pladsen, fordi køkkenet skal renoveres. Eller måske venter du på at flytte ind i din nye bolig. Uanset grunden mangler du ganske enkelt et ekstra rum – f.eks. et depot eller en container – hvor du kan opbevare dine overskydende ting.

Hos Pelican Self Storage tilbyder vi opbevaring af dine ting i den periode, du ønsker. Vi udlejer opbevaringsrum ni forskellige steder i og omkring København – fra Amager til Østerbro og fra Valby til Hillerød – og står til rådighed alle hverdage mellem kl. 10.00-18.00 samt lørdag mellem kl.10.00-14.00. Enkelte af vores centre har også åbent om søndagen. Selvom vi ikke er fysisk til stede i centeret, har du stadig mulighed for let at tilgå dine dit rum og dermed dine ting. Du får nemlig din egen personlige kode, og på den måde kan du komme til dit opbevaringsrum alle ugens syv dage mellem kl. 05.30-00.00. Vi tilbyder depotrum i mange forskellige størrelser og mål med varierende kapacitet og til forskellige priser. Er du en større eller mindre virksomhed, der har brug for at leje et lager – evt. med lagerreol – til opbevaring, så kan vi også klare det. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde netop den variant, som er den bedste løsning for dig.