Pelican forsikring

I samarbejde med Reason Global Insurance.

Forsikring hos Pelican

Hos Pelican går vi højt op i sikkerhed og tryghed, da det er vores opgave at passe godt på dine ting, mens du ikke bruger dem. Derfor har vi lavet en forsikring, der er skræddersyet til Self Storage, og som går ind og dækker hele værdien af din opbevaring, hvis det utænkelige skulle ske, at en skade opstår.

Forsikringen er udarbejdet i samarbejde med Reason Global Insurance, der er specialister i self storage forsikringer, og vil selvfølgelig ikke have nogen selvrisiko. Nedenfor kan du læse mere om vores dækninger, og hvorfor en forsikring er et krav hos Pelican.

Hvad dækker Pelican forsikring?

Pelicans forsikring er en totalforsikring, der modsat mange andre forsikringsselskaber dækker hele værdien af din opbevaring uden selvrisiko.

Vores forsikringspolice dækker blandt andet:

  • Skade på dine ejendele, der skyldes ildebrand, lynnedslag, eksplosion, jordskælv, storm, oversvømmelse, brud eller lækage på rør, indtrængen af vand eller anden væske
  • Møl, insekter eller skadedyr, der skyldes en ekstern årsag
  • Tyveri ved indbrud
  • Beskadigelse forsaget ved hærværk

Skulle det usandsynlige ske, at dit opbevaringsrum og dine ting udsættes for en af ovenstående risici, står vi klar til at hjælpe dig!

Klik her for at læse alle forsikringsvilkår og -betingelser

Med vores Pelican forsikring har du altid:

  • Ingen selvrisiko
  • Du vælger selv det forsikringsniveau der passer dig
  • Vi tager os af alt det praktiske, skulle et uheld ske.

Hvorfor skal jeg have en forsikring?

En forsikring er din garanti for, at du ikke lider tab, hvis en skade opstår. Og selv om risikoen for en skade er lav, så er en forsikring din redning, hvis du skulle være så uheldig at få en skade. Derfor er en forsikring af din opbevaring et krav hos Pelican.

Hvordan tegner jeg forsikring?

Som ny kunde hos Pelican, er det nemt og enkelt at tegne en forsikring.

Når du booker et opbevaringsrum med vores online booking system, vil du blive bedt om at vælge et forsikringsniveau, efter du har valgt dit rum. Herefter skal du blot betale og underskrive på lejekontrakten, hvori forsikringsdokumentet indgår. Forsikringen træder i kraft på den valgte indflytningsdato.

Vælger du i stedet at foretage en reservation, ringe til os eller komme ned på en af vores lokationer, vil vi hjælpe dig med at tegne forsikringen.

Hvis du har spørgsmål omkring forsikring, skal du endelige bare kontakte os:

Ring til os Skriv os en email

Brug af egen forsikring

Hvis du ikke ønsker at tegne en Pelican forsikring, er det også muligt at benytte sig af egen forsikring til dit opbevaringsrum. Dog skal du vide, at det er de færreste forsikringsselskaber, der giver samme totaldækning uden selvrisiko, som vores forsikring.

Ved brug af egen forsikring er det vigtigt, at du sørger for, at din egen forsikring lever op til følgende krav, som du finder i vores forsikringsvilkår og -betingelser

For at leje et af vores opbevaringsrum med din egen forsikring, skal du kunne dokumentere, at din forsikring lever op til kravene.

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at gennemføre en online booking med egen forsikring. Derfor kræver det, at du fysisk kommer ned på ens af vores lokationer med din dokumentation, for at gennemføre din booking sammen med vores medarbejdere.