Møbelopbevaring i københavn & Nordsjælland

Møbelopbevaring i københavn & Nordsjælland

Hos Pelican Self Storage tilbyder vi tryg og tør opbevaring af møbler. Uanset om du skal bygge om, flytte eller af andre årsager skal bruge lidt ekstra plads i en periode. Herunder kan du læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Opbevar dine møbler, imens du bygger om

Er dit soveværelse blevet omdannet til et opbevaringsdepot? Eller spiser du morgenmad omringet af afdækningsplast? Mens du bygger om, kan der være behov for lidt ekstra plads i hjemmet, hvor du kan opmagasinere dine ejendele. Vi har rum helt ned til 0,5m2, hvor du kan opbevare dine byggematerialer eller sikre dine møbler trygt og tørt, så de ikke tager skade, mens hjemmet støver. Vi tilbyder også langtidsopbevaring, hvis renoveringen skulle trække ud.
Det kan være omfattende at bygge om. Især hvis du er i gang med at renovere dit hjem og måske har et eller flere rum, du slet ikke kan bruge. Vi vil gerne hjælpe dig igennem ombygningen med en smart opbevaringsløsning, der sikrer, at dine møbler hverken tager skade eller står i vejen imens. Lej et opbevaringsrum hos Pelican Self Storage og brug det til opbevaring af møbler. Det kan trods alt gøre det hele lidt mere bekvemmeligt. Her er en liste, som kan hjælpe dig med at undgå unødvendige hovedpiner under selve renoveringen.

Find din Pelican

Møbelopbevaring under flytning

Under en flytning er der ofte rigeligt med opgaver på tjeklisten og for få timer i døgnet til at løse dem. Pelican har en flytteservice i samarbejde med Express-Flyt. Vi kan derfor hjælpe med at hente dine ting, opbevare dem sikkert og trygt, og levere dem tilbage, når dit hjem er klar. Så er der en ting mindre, du skal bekymre dig om. Kontakt os og få et tilbud, der passer lige til din situation. Men inden selve flyttedagen, skal der selvfølgelig pakkes, og vi har derfor samlet 12 tips til nedpakning af dine ting på den mest optimale måde.

Bliv ringet op

Lån en gratis trailer

Nogle gange er der brug for at hente og bringe byggematerialer, værktøj, møbler og flyttekasser lidt efter lidt. Alle vores centre har trailere, som du kan låne ganske gratis i 24 timer. Find et Pelican-center tæt på dig og reservér en trailer med det samme. Så er den klar til afhentning. Det eneste, du skal sørge for, er anhængertrækket.

Reservér trailer

Lad Pelican opbevare dine møbler

En flytning kræver tid, hårdt arbejde, overskud og overblik. Det samme er gældende, hvis du er ved at bygge om derhjemme. Hos Pelican vil vi gerne hjælpe dig godt på vej, og derfor tilbyder vi at passe på dine møbler, mens du kommer ordentligt på plads. Så har du et problem mindre at tænke på.

Hos Pelican Self Storage kan du leje et privat opbevaringsrum, der passer til dig og dit behov. Vi har rum på helt ned til 1 kvm og op til 18 kvm. Du kan ligeledes leje det i den periode, du har brug for, og du kan altid forlænge, hvis ombygningen trækker ud eller lignende.
Hvis du er i tvivl om, hvor meget opbevaringsplads du skal bruge, så kan du altid kigge forbi et af vores ti centre, hvor vi står klar til at give dig personlig rådgivning, så din opstart bliver så gnidningsfri som muligt.

Møbelopbevaring i hele københavn og omegn

Hvis Pelican skal stå for din møbelopbevaring, er det selvfølgelig lettest for dig, hvis vi er tilstede i nærheden af, hvor du bor. Lige pt. kan du leje en opbevaringsboks i hele København og i dele af Nordsjælland i et af vores i alt ti centre. Alle vores centre ligger tæt på store veje, så du let og smertefrit kan både aflevere og hente dine ting hos os.

Har du problemer med pladsen i bilen, tilbyder vi også gratis trailerudlejning. Det giver lidt mere frihed.

Hvis du har brug for endnu mere plads og en hjælpende hånd, så lad Express-Flyt hjælpe dig. Express-Flyt er en af Pelicans samarbejdspartnere, og vi lover, at deres flyttemænd er det perfekte valg, når der skal løftes sofaer, slæbes flyttekasser og fragtes møbler.

Sikker opbevaring af dine møbler hos Pelican

Det kan være svært at overlade sine ting til andre – særligt til folk man ikke kender. Vi garanterer dog, at vi passer godt på dine ting og sørger for, at du trygt kan efterlade dem hos os. Vi har et avanceret alarmsystem, og der er overvågningskamera 24 timer i døgnet. Derudover har vi personlig betjening seks dage om ugen, hvilket også er med til at øge sikkerheden.

Har du brug for noget i dit rum, så har du med din nøgle adgang alle ugens dage mellem kl. 05.30 og 22.00.

Pelican Self Storage giver dig altså både høj sikkerhed, personlig betjening, muligheden for at låne en gratis trailer og fri adgang til dine ting alle ugens syv dage. Meget lettere bliver det vel egentlig ikke?

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at passe på dine ting.

Husk; vi tilbyder også udlejning af opbevaringsrum til erhverv, hvis du har brug for et lager til din webshop, mangler et sted som kan agere butik for din virksomhed eller lign.. Vi har gode parkeringsmuligheder, tager glædeligt imod dine pakker mm. Kontakt os og hør nærmere.